• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ninoofse politie arresteert drugsdealer

  07 januari 2021

  NINOVE – De lokale politie arresteerde woensdag 6 januari een 28-jarige man. Hij zou vanuit zijn woning drugs dealen.

  De verdachte is gearresteerd in zijn huis in het centrum van Ninove. Er waren aanwijzingen, dat hij van daaruit illegale drugs verkocht.

  De lokale politie ging meteen over tot een huiszoeking op heterdaad. De agenten troffen in de woningen een aantal zaken aan, die ze in beslag namen:
  – een precisieweegschaal,
  – verschillende dozen met hersluitbare plastic zakjes,
  – documenten met daarop hoeveelheden en prijzen,
  – iets meer dan € 900 aan contant geld,
  – een zak cannabis, verpakt en klaar voor verkoop.

  De verdachte is gearresteerd en verhoord. Op vordering van het parket Oost-Vlaanderen is hij voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde en aangehouden.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons