Huldiging koning en onderkoning verenigde wipschutters Ninove

    24 september 2018

    NINOVE  – Op de terreinen van de Koninklijke Handboogmaatschappij Concordia had de huldiging plaats van de koning en onderkoning van de Verenigde Wipschutters Ninove.

    De ploeg Concorde won van Medarde na een spannende strijd het kampioenschap van de Verenigde Wipschutters Ninove. Na twee schietingen stonden beide ploegen gelijk met 41 punten; in de finale weer gelijk met 65 punten. Na het kampen haalde Concordia 86 punten en Medarde 82 punten. De kampioenenploeg bestaat uit Bjorn Hemmerijckx, Michel Van Mulder, Johan Van der Schueren en Frank Van Impe.

    Davy Tielemans van Medarde werd kampioen hoge vogel, Bjorn Hemmerijckx van Concordia werd kampioen kleine vogel.

    Frank Van Impe werd de nieuwe koning van de stad Ninove 2018. Onderkoning is Michel Van Mulder. Schepenen Katie Coppens en Marc Torrekens reikten de titels uit.

    Voor Frank Van Impe was het een speciale dag, als lid van drie verenigingen: de Verenigde Wipschutters Ninove, KHM Concordia en de Ninoofse doelschutters. Hij had zich als doel gesteld om koning te worden van alle drie de verenigingen en dat is geslaagd.

    Burgemeester Tania De Jonge herdacht tijdens de huldiging Jacques Violon. Hij was erevoorzitter van Concordia en overleed in mei.

    GNE   Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons