25 jaar Taverne Idefix, dat werd gevierd

    05 september 2018

    NINOVE – Taverne Idefix bestaat dit jaar 25 jaar. Het is bovendien ook net 5 jaar geleden dat de huidige eigenaars Samuel De Block en Kelly Goelens de taverne hebben overgenomen.

    Om hun klanten te bedanken zetten zij een heuse ‘dankjewel-actie’ op poten. Elke week kon een klant zijn of haar rekening terugwinnen en bovendien waren er ook 3 grote hoofdprijzen te winnen. De actie zelf liep tot 25 augustus.

    Uit de ludieke trekking kwam Hubert van café Den Belleman als winnaar van de hoofdprijs; hij won een flatscreen TV ter waarde van 2.000 euro. Daarnaast zijn ook een elektrische fiets en een Playstation verloot.

    “De klanten hebben deze actie gesmaakt”, aldus Samuel De Block. “Daarom hebben we besloten om in de toekomst zeker nog andere acties te organiseren. We beschikken vandaag ook over een jonge en gedreven equipe, die de kwaliteit en efficiëntie garanderen, waar taverne Idefix voor staat. Ook hen wil ik daarom graag eens in de kijker zetten!”

    GNE   Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons