• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Voorleesweek van start gegaan in basisschool HH Harten

19 november 2018

NINOVE – In de Heilige Harten basisschool staat deze week alles in het teken van de voorleesweek.

Om de voorleesweek extra onder de aandacht te brengen van de leerlingen, tooiden alle leerkrachten zich op maandag met een zelf ontworpen voorleeshoed. Ze namen in de klas een ingepakt leesboek ter hand, in alle klassen van de basisschool.

Bij aanvang van de dag zongen leerkrachten en leerlingen samen ook een speciaal boekenbeestenlied, op de speelplaats of in de klassen bij de kleuters.

Er was ook een gezellig leeshoekje ingericht in de zorgklas, waarvan alle klassen om beurten gebruik zullen maken.

Verder verzorgen ouders of grootouders voorleesmomenten, in de klas van hun (klein)kindje. De vrijwilligers ontvangen een kleine attentie.

Tijdens de week volgt nog een verrassing in het eerste en tweede leerjaar; mogelijk zit er een Piet in het spel.

GNE    Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.