Succesvolle rommelmarkt en garageverkoop op autoloze zondag

17 september 2018

NINOVE   – De rommelmarkt en garageverkoop kenden een enorm succes tijdens autoloze zondag.

De Pamelstraat, Nederwijk en alle omliggende straten werden zondag voor 1 dag omgevormd tot het Ninoofse Vossenplein.

Men kon er aan eindeloos veel standjes terecht voor allerhande tweedehands spullen.

Wat enkele jaren terug kleinschalig begon, is ondertussen uitgegroeid tot een heus evenement dat ook de samenleving in de betrokken stadswijk positief heeft beïnvloed. De organisatie is in handen van het buurtcomité in samenwerking met de stad.

Naast de verkoop zijn ook de gezelligheid en ambiance een onderdeel van de dag; de bewoners zetten hun stoelen buiten, drinken samen een kopje koffie of soms iets sterkers en slaan een praatje.

Hierdoor leren velen elkaar beter kennen, wat het samenleven er fijner maakt.

Doordat het evenement aan bekendheid wint, kwam er ook een massa bezoekers langs, op zoek waren naar een koopje. Nu op naar de volgende editie 2019.

GNE   Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons