Ninove middagstad Kom op tegen Kanker

    02 juni 2017

    Onder een stralende hemel streken de deelnemers van de 1000km van Kom Op Tegen Kanker neer in Ninove, middagstad voor vandaag. De teams werden met bellengerinkel en een grootse erehaag toegejuicht bij hun aankomst. Ninove heeft zich hiermee als warme en gezellige stad op de kaart gezet. Er was naast het neerstrijken van de teams ook heel wat randanimatie voorzien. De onderlinge strijd voor grootste erehaag hebben we helaas niet gehaald. Bochelt kon 101 mensen meer op de been brengen waardoor burgemeester Stijn Van Balen de trofee in ontvangst mocht nemen.

    Met ruim 800 team werd een recordbedrag van iets meer dan 4 miljoen euro ingezameld. Het geld zal gebruikt worden voor klinisch onderzoek. Vooral onderzoeken waar de farma-industrie weinig interesse in heeft omwille geen commerciële toegevoegde waarde vb nieuwe bestralingsstrategieën.

    De video 1: https://youtu.be/ChNkOF-oG44

    De video 2: https://youtu.be/kIj3Akp0fSI

    De video 3: https://youtu.be/yv9FkdBY72c 

    De foto’s 1: https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1276842689105860

    De foto’s 2: https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1275003655956430

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons