Ninove zet zich schrap voor een stormachtige nacht

    02 januari 2018
     #Ninove – Volgens de voorspellingen van het KMI gaat het tijdens de nacht van dinsdag op woensdag harder regenen, met op de meeste plaatsen opnieuw tussen 5 en 10 l/ m² regen. Na middernacht is een plaatselijk onweer niet uitgesloten, en in de loop van de nacht en op woensdagochtend gaat het stevig waaien: in het binnenland verwacht het KMI windkracht 6 tot 7, aan zee zelfs windkracht 8. Tijdens het tweede deel van de nacht en morgenochtend kunnen de rukwinden oplopen tussen 90 en 120 km/u. Plaatselijk kunnen er felle buien ontstaan met onweer waarbij nog zwaardere windstoten niet uitgesloten zijn.

    Binnenlandse Zaken activeert daarom het noodnummer 1722. Op die manier kan het noodnummer 112 worden vrijgehouden voor mogelijk levensbedreigende situaties. Na het noodweer zal het nummer 1722 automatisch weer gedeactiveerd worden.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons