• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Noodnummers 112, 100 en 101 opnieuw bereikbaar

  08 januari 2021

  ALGEMEEN – Sommige noodcentrales waren in de nacht van 07 op 08 januari niet te bereiken. Inmiddels is het euvel opgelost.

  Door een technische panne bij Proximus waren er deze nacht problemen om sommige noodcentrales 100, 112 en 101 te bereiken.

  De provincie Oost-Vlaanderen voorzag daarom drie alternatieve mobiele telefoonnummers.

  De problemen zijn inmiddels opgelost en de noodnummers opnieuw bereikbaar.

  Proximus onderzoekt de oorzaak van de storing.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons