Oliespoor hindert verkeer ernstig op Edingsesteenweg

    04 juni 2021

    DENDERWINDEKE – Een lek in de olieleiding van een werktuigdrager veroorzaakte vrijdagochtend 04 juni verkeershinder op de Edingsesteenweg (N255). De politie moest het verkeer beurtelings over een rijstrook leiden.

    De technische dienst van de stad zet deze werktuigdragers in om onder andere de greppels en fietspaden te reinigen. Daarmee waren ze ook vrijdagochtend bezig, op de Edingsesteenweg in de bocht in de rijrichting Ninove, net voorbij de kerk en ongeveer ter hoogte van de Spar.

    Rond 9 uur scheurde een leiding van het voertuig. Daardoor spoot meteen een hoeveelheid olie over de weg.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost was snel ter plaatse om de smurrie te verwijderen.

    De lokale politie Ninove leidde het verkeer beurtelings over de andere rijstrook (richting Vollezele), die olievrij was gebleven. Desondanks zorgde dit voorval voor ernstige hinder in de staart van de ochtendspits.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons