Omgewaaide feestboog zorgde voor file aan Ninouter

    02 juni 2022

    OUTER – Een windvlaag haalde donderdagmiddag een welkomstboog neer aan de toegang tot het winkelpark Ninouter. Met een file op de Brakelsesteenweg tot gevolg.

    Een feestboog met vrolijke ballonnenkrans heette sinds de opening woensdag 1 juni de klanten welkom op het winkelpark Ninouter. Maar niet voor lang.

    Donderdagmiddag blies een korte windvlaag boog en ballonnen omver. In zijn val sleurde deze een ander welkomstbord mee. De wagen van een medewerker in een van de winkels raakte beschadigd.

    De firma, die de boog had geplaatst, is het bouwsel nadien komen rechtzetten en vastmaken.

    File

    Dit voorval veroorzaakte al meteen een file op de Brakelsesteenweg. Een vrachtwagen kon de inrit van het winkelpark niet oprijden en blokkeerde daardoor de N8. Wegens de verhoogde middenberm raakten de achterop rijdende voertuigen niet voorbij.

    Een gelijkaardig probleem zou zich ook voordoen tijdens de ophalingen door de ILvA-vrachtwagens. Deze stoppen geregeld om de bakken of zakken in te laden, waardoor het verkeer erachter extra geduld moet oefenen.

    Wellicht was dit op de tekentafel niet meteen ingecalculeerd.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons