• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Onderwijslaan even afgesloten door gevallen en losgekomen leien

  14 januari 2020

  NINOVE – Door de forse windvlagen zijn dinsdagmorgen 14 januari rond 7 uur van het dak van het hoekhuis aan de Burchtstraat-Onderwijslaan een aantal leien losgekomen en op straat beland. De Onderwijslaan was zelfs even afgesloten tijdens de ruimings- en beveiligingswerken. Met enige verkeershinder tot gevolg.

  Aan aantal leien was al op de straat beland; andere waren losgekomen en dreigden ook naar beneden te vallen. De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam snel ter plekke met de elevator. Zij namen de losliggende leien weg, beveiligden het dak en ruimden de gevallen leien op. Er vielen geen gewonden.

  Daardoor was de Onderwijslaan deze ochtend tijdelijk afgesloten. Net in de ochtendspits, met twee scholen in de onmiddellijk buurt en de opstelling van de wekelijkse dinsdagmarkt, had dit uiteraard een tijdelijke verkeershinder tot gevolg in het stadscentrum.

  Rond 8 uur was de normale verkeerssituatie hersteld.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons