• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wagen ramt terras van café De Leste Zonde in centrum van Ninove

  27 juli 2019

  NINOVE – Wagen rijdt in op terras café ‘De Leste Zonde ‘.

  Een wagen is rond 15.40 uur ingereden op het terras van café De Leste Zonde in de Burchtstraat in het centrum van Ninove.

  De bestuurder van de Peugeot week van zijn rijweg af en ramde de omheinig van het terras. De brokstukken vlogen tot in het raam van de zaak, die dan ook beschadigd is.

  Het is volgens uitbater Peter De Meyer niet de eerste maal dat een wagen inrijdt op het terras. Er werden reeds een grote bloembak en paaltjes voor het terras geplaatst, maar dit mocht helaas niet baten.

  Er vielen geen gewonden, de politie van Ninove kwam ter plaatste voor de vaststellingen. Er was een omleiding ingesteld via de Onderwijslaan doordat de straat afgesloten was.

  GNE  – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons