Ongeval met gewonden veroorzaakt verkeersproblemen

  14 november 2021

  NINOVE – Een ongeval met drie voertuigen veroorzaakte zondagnamiddag 14 november grote verkeershinder op de Brakelsesteenweg richting Brakel. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de winkel Elan.

  Een auto reed op het eerste baanvak en wou links afslaan richting de parking van een winkel. Een voertuig op het tweede baanvak kon de wagen niet meer ontwijken en raakte de wagen vol in de flank.

  Het aangereden voertuig belandde nog tegen een geparkeerde auto.

  De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om de geknelde slachtoffers te bevrijden. Een ziekenwagen van brandweerzone Vlaams-Brabant West en van de brandweerzone Zuid-Oost waren aanwezig. De MUG van het ASZ Aalst diende de eerste zorgen toe.

  Er vielen twee gewonden.

  De lokale politie van Ninove deed de nodige vaststellingen en regelde het verkeer.

  GNE – Foto’s Giovanni N.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons