• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ongeval op kruispunt Tabakslaan-Kapittelstraat

  28 maart 2018

  # Ninove   – Woensdagmorgen gebeurde een ongeval op de N45 in Appelterre ter hoogte van het kruispunt van de Tabakslaan met de Kapittelstraat. De aanrijding tussen twee voertuigen gebeurde bij het kruisen van de gewestweg. Brandweer Ninove kwam ter plaatse om het slachtoffer uit zijn wagen te  bevrijden. Er viel 1 gewonde die afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Het ongeval veroorzaakte weinig verkeershinder.   Foto GN

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons