Ontploffing aan flatgebouw Leopoldlaan

    23 oktober 2023

    NINOVE – Door een explosie aan de gevel van een appartement langs de Leopoldlaan is in de nacht van zondag 22 op maandag 23 oktober een raam van een flat op de eerste verdieping aan diggelen gesprongen.

    De explosie deed zich rond 2 uur voor. Aanvankelijk gingen de hulpdiensten uit van een gasontploffing, maar nadien circuleerde ook de mogelijkheid van een explosief, dat zou zijn tot ontploffing gebracht.

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost waren snel ter plaatse en de brandweer timmerde het kapotte raam dicht. Bij dit incident vielen geen slachtoffers.

    Navraag bij de lokale politie van Ninove leverde geen uitsluitsel op. Het onderzoek loopt momenteel en alle pistes blijven open: van een accidenteel voorval tot kwaad opzet, niets wordt uitgesloten.

    Daarom doet de politie een oproep tot getuigen of mensen, die informatie zouden hebben over dit incident. Alle tips zijn welkom op 054-31 23 12 of pz.ninove.info@police.belgium.eu.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons