Opening jaarmarkt & vee- en paardenkeuring

    02 september 2017

    De opening van de 42 ste jaarmarkt te Ninove vond plaats onder zonnige omstandigheden wat meteen veel volk op de been bracht. Na het openingswoord door de voorzitter van de landbouwcomice Ninove was het de beurt aan Schepen van landbouw Henri Evenepoel om het werk van de landbouw toe te lichten, hij zette ook de twee controleurs voor landbouwschade in de bloemetjes, waarna ook de afscheidnemende voorzitter van VHN woorden van lof kreeg voor de vele jaren inzet. Toen kwam de nieuwe voorzitter van VHN, Diether Nachtergale, aan het woord om de nieuwigheden kort toe te lichten waarna het tijd was om het lint te knippen en de jaarmarkt officiëel voor geopend te verklaren. Voor deze jaarmarkt waren 36 stuks vee en maar liefst 140 paarden ingeschreven waardoor deze editie een groot succes werd. Er werd voor het eerst ook een show opgevoerd met brabantse trekpaarden, wat op veel belangstelling kon rekenen.  Foto’s Giovanni Neckebroeck 

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons