• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Opgelet Na-Tour verkeerswijziging in het centrum van Ninove

  30 juli 2017

  Ninove – Vandaag zondag 30 juli worden voor het 6de internationaal Natour Criterium enkele straten in de binnenstad verkeersvrij gemaakt. Het wedstrijdparcours langs de Onderwijslaan, Bevrijdingslaan, Vuurkruiserstraat, Polderbaan, Molendenderstraat, Centrumlaan tot Onderwijslaan wordt volledig afgesloten voor alle verkeer van 12 uur tot 22 uur.

  De finale en het podium kan je LIVE volgen op de facebookpagina van Ninofmedia.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons