Opgelet oplichters actief in onze regio.

    26 februari 2018

    Opgelet! In de regio Ninove, Zottegem, en Erpe-Mere gaan er huis-aan-huisverkopers rond die steunkaarten verkopen in naam van het Kinderkankerfonds i.s.m. het ASZ. Dit is onjuist, er is geen samenwerking met het ASZ hiervoor. Indien u dergelijke artikelen aangeboden krijgt kan u best eens informeren of dit een erkende actie van Kinderkankerfonds vzw is. Dit is eenvoudig na te gaan door te kijken of het beschermde logo op de artikelen staat of door te bellen naar het secretariaat (09/332.24.33). De vzw Kinderkankerfonds, die grotendeels afhankelijk is van giften en acties, betreurt ten zeerste dat sommige personen misbruik maken van haar naam om gelden in te zamelen. Gelieve verdachte situaties meteen te melden aan de politie. #opgelet #oplichting #ASZ #Ninove

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons