Opgelet voor deur aan deur wafelverkopers !!

    28 juli 2017

    Belangrijk bericht van Burgemeester Tania De Jonge: Op 28/07/2017 hebben zich jongeren aangeboden aan de woningen van Aspelare . Betrokkenen verkochten wafels ten voordele van de aanleg van petanque- banen in Aalst. De jongelingen vertelden over een toestemming ( brief ) te beschikken van de burgemeester ,doch hebben deze niet vertoond.
    Personen die iets willen verkopen dienen te beschikken over een leurderskaart of een toestemming van de burgemeester van de stad/ gemeente waar ze zich aanbieden aan de woningen , zelfs indien het voor een goed doel betreft. Wees voorzichtig en bel 101 als onbevoegden zich aandienen…fijn weekend., delen aub

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons