Opgelet voor Engelstalige klusjesmannen

    10 juli 2023

    NINOVE – De politie waarschuwt voor personen en/of firma’s van Britse origine, die zich aanbieden om daken en/of opritten te reinigen of opritten te asfalteren.

    De Engelstalige klusjesmannen zijn vaak erg brutaal. Terwijl een van hen aanbelt, zit de andere al op het dak. Met mooie praatjes, professioneel uitziende folders en een aantrekkelijke prijsafspraak krijgen ze veel mensen zover om met hen in zee te gaan.

    Intimiderend

    Zodra betaald is, vertrekken de klussers echter vaak met de noorderzon.

    Soms gaan ze aan de slag, maar blijken de klanten achteraf meer te moeten betalen dan vooraf is afgesproken. De werken zijn vaak niet op een professionele wijze of maar gedeeltelijk uitgevoerd.

    Als je weigert te betalen, stellen de klusjesmannen zich intimiderend of agressief op. Bedreigingen en/of fysiek geweld zijn strafbaar. De klanten voelen zich naderhand opgelicht en misbruikt.

    Mocht je dergelijke personen (en/of voertuigen) zien, hebben zij zich bij jou thuis aangeboden hebben ze al bovenvermelde handelingen verricht, contacteer dan het nummer 101/112. De politiediensten op het terrein kunnen dan gepast en tijdig reageren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons