Oproep van de politie in verband met gewelddadige diefstal in stadspark

    08 juli 2020

    NINOVE – De lokale politie vraagt om in het belang van het onderzoek informatie over deze feiten niet te delen op de sociale media. Als je iets weet, meld je dit aan de politie.

    In het stadspark vond zondag 5 juli een diefstal met geweld plaats. Daarover hebben wij eerder bericht.

    In een persmededeling meldt de lokale politie Ninove, dat ze samen met het parket het onderzoek naar de daders van deze feiten voert met een absolute prioriteit.

    Als gevolg van deze gewelddadige diefstal zijn talrijke berichten gepost op diverse sociale media. Zo zijn namen en foto’s verschenen van mensen, die mogelijk niet bij deze feiten zijn betrokken.

    Daarom vraagt de politie om in het belang van het onderzoek eventuele informatie niet op sociale media te delen. Meld deze wel aan de lokale politie.

    Info: lokale politie Ninove 054-312 312 – 101 of 112 (dringende politiehulp).

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons