Oproep van de politie in verband met gewelddadige diefstal in stadspark

  08 juli 2020

  NINOVE – De lokale politie vraagt om in het belang van het onderzoek informatie over deze feiten niet te delen op de sociale media. Als je iets weet, meld je dit aan de politie.

  In het stadspark vond zondag 5 juli een diefstal met geweld plaats. Daarover hebben wij eerder bericht.

  In een persmededeling meldt de lokale politie Ninove, dat ze samen met het parket het onderzoek naar de daders van deze feiten voert met een absolute prioriteit.

  Als gevolg van deze gewelddadige diefstal zijn talrijke berichten gepost op diverse sociale media. Zo zijn namen en foto’s verschenen van mensen, die mogelijk niet bij deze feiten zijn betrokken.

  Daarom vraagt de politie om in het belang van het onderzoek eventuele informatie niet op sociale media te delen. Meld deze wel aan de lokale politie.

  Info: lokale politie Ninove 054-312 312 – 101 of 112 (dringende politiehulp).

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons