Pakketje te groot voor de postbus ?

    06 december 2020

    NINOVE – De postdiensten hebben het de laatste tijd niet onder de markt met de massa pakketjes, die ze moeten bezorgen. Maar wat nu naast een postbus staat is toch overdreven om te versturen, zeker via een postbus.

    Op de splitsing van de Leo Moeremansplaats en de Burchtdam heeft iemand enkele stoelen naast de postbus geplaatst.

    Misschien wou die persoon een goede daad stellen en een stoel voorzien, zodat de vermoeide postbode even kan uitrusten.

    Ofwel wou iemand een pakketje posten in deze grote postbus, maar is de opening te klein om het erin te krijgen. En dus heeft die het er maar naast gedeponeerd.

    Sluikstort

    Je kan daar natuurlijk wat lacherig over doen, maar de waarheid is veel triestiger.

    Iemand vond het nodig om in volle centrum rommel achter te laten op straat. Het is op deze locatie een weerkerend probleem; bijna wekelijks staat een sluikstort naast de bus.

    Enkele meters verder hangt een bewakingscamera van de stad. De kans bestaat, dat de dader is gefilmd en de rekening gepresenteerd zal krijgen.

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons