• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Parkconcerten Ninove brengen ode aan sterren met Prisma, Belgian Quo Band & Imagine No Lennon

  08 augustus 2017

  Deze maandag stonden de parkconcerten volledig in het teken van de coverbands en deze speelden de pannen van het dak! 

  Aftrappen deden we met Prisma. Deze band speelde nummers van The Velvet Underground. Deze band werd in de jaren 60 opgericht door Lou Reed en staat bekend om de invloed die zij gehad hebben op de moderne rock en andere alternative muziek. Prisma kon de sfeer van destijds terugbrengen door hun eigenzinnige kijk op de muziek van toen.

  Na de klanken van de Velvet Underground was het tijd aan de mannen van Belgian Quo Band. Zij brengen ons de muziek van een andere legendarische groep namelijk Status Quo. De band die dit jaar zijn 10de verjaardag mocht vieren bracht met volle overtuiging hun versie van de toppers van toen. Met hun luide gitaren kregen ze het stadspark aan het daveren. 

  Bij de mannen van Imagine No Lennon is er geen twijfel over wie er gecoverd wordt, niemand minder dan John Lennon zelf. En om dit te doen heeft de band ook serieuze kleppers in huis met Jean Bosco Safari en Ben Crabbé. Samen met hun top-band brengen zij de nummers van John Lennon in een veranderende sfeer. Soms experimenteel, soms héél gevoelig, soms net wat harder. 

  Voor wie enkele klassiers wou eren waren de parkconcerten deze maandag de uitgelezen kans. 

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons