• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Parket onderzoekt steekincident op Graanmarkt

  14 januari 2021

  NINOVE – De lokale politie kreeg woensdagavond 13 januari rond 18.45 uur een oproep in verband met een bizar voorval op de Graanmarkt. Een man was er met een mes verwond en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Over de precieze omstandigheden is weinig geweten.

  Alleen is ons bevestigd, dat het om een 20-jarige man gaat. De politie trof hem woensdagavond op de Graanmarkt aan met een verwonding aan het hoofd. Het eigenlijke steekincident zou elders zijn gebeurd, maar het slachtoffer was op de Graanmarkt in elkaar gezakt.

  Volgens omstaanders zou hij het slachtoffer geweest zijn van een mesaanval, waarna de dader is weggevlucht.

  De MUG kwam eveneens ter plaatse; de gewonde man is afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Diezelfde avond nog kon de politie de vermoedelijke dader oppakken.

  De zaak is in handen van het parket Oost-Vlaanderen voor verder onderzoek. Er is een wetsdokter aangesteld.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons