Personenwagen onder vrachtwagen na inhaalmanoeuvre

    18 mei 2021

    NEDERHASSELT – Een VW Golf belandde dinsdagnamiddag 18 mei op de Geraardsbergsesteenweg onder een vrachtwagen. Als bij wonder raakte de chauffeur niet gewond en kwam hij met de schrik vrij.

    Dinsdagnamiddag reed rond 17 uur een vrachtwagen van Okay op de Geraardsbergsesteenweg richting Kersken, gevolgd door een personenwagen. Daarachter kwam een VW Golf aangereden, die de personenwagen rechts over het fietspad voorbijstak. Daarna wou de chauffeur de vrachtwagen langs links inhalen.

    Op dat moment daagden tegenliggers op en stuurde de chauffeur in een laatste reactie zijn auto naar rechts. Daardoor belandde hij met de rechtervoorkant onder de vrachtwagen. De linker achterkant van de camion ging door de voorruit van de Golf.

    Gelukkig zat er geen passagier in de wagen; de chauffeur zelf liep geen verwondingen op.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse en ook de lokale politie Ninove. De drukke Geraardsbergesteenweg bleef open; het verkeer kon beurtelings voorbij de plaats van het ongeluk rijden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons