Persoon overleden na aanrijding door trein

    28 november 2023

    NINOVE – Een treinstel heeft maandagavond 27 november een man aangereden, op het spoorgedeelte tussen de overgang Savooistraat-Bleekstraat en de Kloosterweg. Er was geen spoorverkeer tussen Geraardsbergen en Denderleeuw.

    De aanrijding gebeurde rond 17 uur. Een trein, die vanuit de richting Geraardsbergen kwam, reed even voorbij de overweg aan de Savooistraat-Bleekstraat een man aan, die zich aan de sporen bevond. De afloop was fataal.

    De lokale politie van Ninove, de brandweer en de MUG van de zone Zuid-Oost kwamen ter plaatse. Later stapte het parket van Oost-Vlaanderen af om de omstandigheden van deze aanrijding te onderzoeken. Dinsdagvoormiddag 28 november bevestigde het parket, dat het om zelfdoding ging.

    Het treinstel stond stil in het station van Ninove. Het treinverkeer was onderbroken tussen Denderleeuw en Geraardsbergen; de NMBS legde vervangbussen in. Het einde van de hinder was verwacht rond 20.30 uur.

    Als je met vragen zit rond zelfdoding, kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website Zelfmoord 1813. Wil je met iemand praten, dan kan dat bij Tele-Onthaal op het gratis nummer 106 en op de website Tele-Onthaal.

    MLI/ADU

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons