Persoonsongeval legt treinverkeer van en naar Geraardsbergen stil

    31 juli 2022

    IDEGEM – Aan het station van Idegem  kwam zondagnamiddag 31 juli een jonge persoon onder de trein terecht. De plaats van het ongeluk is afgesloten voor alle verkeer.

    Het ongeluk gebeurde rond 17 uur aan het NMBS-station van de Geraardsbergse deelgemeente Idegem. Toen de trein het station binnenreed, in de richting van Geraardsbergen, is een jonge persoon aangereden.

    De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar over de toestand van het slachtoffer is niets gemeld.

    Het is nog niet duidelijk of het om een wanhoopsdaad, dan wel om een ongeluk gaat. De politie van de zone Geraardsbergen/Lierde voert het onderzoek naar de precieze omstandigheden van het ongeluk.

    Een ploeg van de infrastructuurbeheerder Infrabel kwam ter plaats; voor de machinist van de trein is psychologische ondersteuning voorzien.

    Door deze aanrijding lag het treinverkeer op de lijn Denderleeuw-Geraardsbergen stil. De overweg aan de Kulvestraat was afgesloten voor alle verkeer. Voor de reizigers zijn vervangbussen ingelegd en tussen Denderleeuw en Ninove een vervangtrein.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons