Politie arresteerde twee overvallers op parfumeriezaken

    19 september 2022

    NINOVE – Een Brussels duo overviel donderdag 15 september twee parfumeriezaken in het stadscentrum. De lokale politie kon hen arresteren. Een van hen verbleef illegaal in ons land.

    De winkeldiefstallen gebeurden donderdag 15 september kort na de middag.

    De interventieploegen van de Ninoofse politie startten onmiddellijk een zoektocht naar de gevluchte verdachten; de agenten konden daarbij rekenen op de ondersteuning van de stadscamera’s.

    Ze vatten de twee verdachten, net voor ze Ninove met het openbaar vervoer zouden verlaten richting Brussel, waar ze verblijven.

    Illegaal

    Het duo is gearresteerd en het parket van Oost-Vlaanderen bevestigde deze arrestatie.

    Na verhoor kregen de verdachten een rechtstreekse dagvaarding om op 26 oktober te verschijnen voor de rechtbank in Dendermonde.

    Eén van de verdachten is in opdracht van de dienst vreemdelingenzaken (DVZ) overgebracht naar het gesloten centrum voor illegalen in Brugge.

    De beide parfumeriezaken kregen de gestolen goederen terug.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons