Politie arresteert boef na mislukte inbraak bij juwelier

  24 september 2021

  NINOVE – De lokale politie kon donderdagnamiddag 23 september een man inrekenen, na diens mislukte poging om de vitrine van een juwelier in te gooien.

  De 27-jarige verdachte probeerde donderdag kort na de middag met een grote steen het uitstalraam van een juwelier in het centrum van Ninove in te gooien. Op die manier wou hij nadien juwelen uit de etalage meegraaien

  Zijn poging mislukte omdat het raam geen sjoege gaf. De boef zag zijn diefstal verijdeld en nam de benen.

  Arrestatie

  In afwachting van de komst van de politie, zette de zaakvoerder de achtervolging in.

  Dankzij de prima communicatie tussen hem en de politie, konden de patrouilles de verdachte snel arresteren aan het station van Ninove.

  De man is op vordering van het parket van Oost-Vlaanderen vrijdag 24 september voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Deze heeft hem onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons