Politie arresteert boef na mislukte inbraak bij juwelier

    24 september 2021

    NINOVE – De lokale politie kon donderdagnamiddag 23 september een man inrekenen, na diens mislukte poging om de vitrine van een juwelier in te gooien.

    De 27-jarige verdachte probeerde donderdag kort na de middag met een grote steen het uitstalraam van een juwelier in het centrum van Ninove in te gooien. Op die manier wou hij nadien juwelen uit de etalage meegraaien

    Zijn poging mislukte omdat het raam geen sjoege gaf. De boef zag zijn diefstal verijdeld en nam de benen.

    Arrestatie

    In afwachting van de komst van de politie, zette de zaakvoerder de achtervolging in.

    Dankzij de prima communicatie tussen hem en de politie, konden de patrouilles de verdachte snel arresteren aan het station van Ninove.

    De man is op vordering van het parket van Oost-Vlaanderen vrijdag 24 september voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Deze heeft hem onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons