Politie arresteert geseinde man na achtervolging

    27 augustus 2018

    APPELTERRE – Een automobilist wou een controle op alcohol en drugs ontwijken en sloeg op de vlucht. De politie kon hem vatten; hij bleek geseind.

    De verdachte zette in de J.B. Van Langenhaeckestraat zijn wagen aan de kant, vlak voor de controlepost van de politie. Hij probeerde te voet te ontkomen via de hovingen van de nabijgelegen woningen. De politie zette de achtervolging in en kon hem vatten. De man bleek geseind te staan omdat hij probatievoorwaarden geschonden had, onder meer in verband met een rijverbod.

    De politie hield op drie locaties controles in Ninove. Op 35 gecontroleerde voertuigen stelden zij 12 overtredingen vast. Zij betrapten 2 bestuurders op telefoneren achter het stuur. Eén voertuig was niet ingeschreven noch verzekerd. Een ander voertuig bleek evenmin ingeschreven. Een bestuurder droeg geen gordel.

    Zij zetten tenslotte ook een automobilist aan de kant wegens rijden onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs is ingetrokken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons