Politie arresteert overvaller bejaarde dame

    16 augustus 2023

    NINOVE – De verdachte van de grijpdiefstal op 07 augustus, waarbij een 89-jarig slachtoffer ten val kwam, is zondag 13 augustus opgepakt.

    De 89-jarige bewoonster van de Hendrik Vangassenstraat was maandagmiddag 07 augustus het slachtoffer geworden van een grijpdiefstal, tussen het Belfiuskantoor en Basis Fit. Zij stond te praten met een buurvrouw, toen een jonge man per fiets voorbij reed. Hij keerde meteen terug en trok bliksemsnel de halsketting van haar nek. De ketting zelf is even verderop teruggevonden, maar niet het hangertje.

    Door die overval kwam de bejaarde dame ten val. Ze is gewond weggevoerd naar het ziekenhuis, waar ze even in levensgevaar verkeerde. Haar toestand zou momenteel gunstig evolueren.

    Aangehouden

    Op basis van de elementen uit het onderzoek door de lokale politie, is dit weekend een 18-jarige verdachte van Marokkaanse afkomst in Brussel gearresteerd.

    De lokale recherche van Ninove heeft de man verhoord. Op vraag van het parket Oost-Vlaanderen is hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde.

    Deze besliste om hem aan te houden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons