• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Politie arresteert Roemeense man met Europees aanhoudingsbevel

  17 december 2020

  NINOVE – Tijdens een anonieme patrouille kon de politie een Roemeen arresteren tegen wie een Europees aanhoudingsmandaat loopt.

  De Ninoofse politiepatrouille merkte zaterdagnamiddag 12 december twee mannen aan het station. Zij droegen geen mondmasker, zodat de agenten beslisten om hen te controleren.

  Eén van beide mannen is een 27-jarige Roemeen. Een merkwaardige zaak: hij woont in Ninove, maar bleek een Europees aanhoudingsbevel op zijn naam te hebben.

  De politie nam hem daarop mee naar het commissariaat. Daar is hij in opdracht van het parket verhoord met een tolk.

  De Roemeen is gearresteerd en voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde, waar hij wacht op zijn overlevering.

  Hij kreeg ook nog een proces-verbaal aangesmeerd omdat hij geen mondmasker droeg.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons