Politie neemt groot aantal fietsen in beslag bij huiszoeking

    21 juni 2019

    MEERBEKE – De lokale politie viel donderdag 20 juni rond 15.30 uur binnen in een woning met hangar aan de Kapellestraat. Ze trof er een grote hoeveelheid fietsen aan. Deze zijn in beslag genomen en weggevoerd.

    De huurwoning in de Kapellestraat stond eerder een tijdje leeg, maar bleek sinds een maand terug bewoond. Bewoners meldden ons ook dat in de hangar achter de woning ’s nachts geregeld licht brandde, alsof er werd gewerkt.

    Blijkbaar had de rechercheafdeling van de Ninoofse politie de woning al een poos in het vizier, gelet op de regelmatige patrouilles in de omgeving. Buurtbewoners zagen hoe de politie donderdagnamiddag dan binnenviel.

    Bij die inval trof de politie een grote hoeveelheid (elektrische) fietsen aan en een bakfiets. Ze waren nieuw en aan sommige hing nog een prijskaartje. Onze bronnen hebben het over een aantal tussen de 50 en de 100 fietsen. Alleszins waren twee ritten met een vrachtwagen nodig om alle in beslag genomen rijwielen weg te voeren.

    We vroegen over de actie meer informatie bij de Ninoofse korpsoverste. Hij verwees ons door naar de persmagistraat van het parket Oost-Vlaanderen. Deze liet ons weten dat momenteel geen communicatie mogelijk was, gelet op de stand van het onderzoek.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons