Politie neemt grote hoeveelheid geld, drugs en drugsgrondstoffen in beslag

    11 juni 2021

    NINOVE –  Onder leiding van de onderzoekrechter in Dendermonde voerde de lokale recherche van Ninove een onderzoek naar een drugsbende, die actief is in Zuid-Oost-Vlaanderen. Huiszoekingen leverden een aardige buit op.

    Recent vonden zes huiszoekingen plaats in de regio Ninove-Zottegem-Geraardsbergen-Gooik-Galmaarden. De lokale politie van Ninove kreeg hiervoor bijstand van de betrokken politiezones.

    Drugs

    Tijdens deze zoekingen nam de politie € 78.000 cash geld, drugs en grondstoffen om drugs te produceren in beslag. Het ging onder meer om speed, cocaïne, hasj, cannabis, ketamine, MDMA, GHB en XTC.

    Alle illegale drugs hadden een gezamenlijke straatwaarde van meer dan € 330.000.

    Vier voertuigen, die dienden om de feiten te plegen, zijn in beslag genomen om verbeurd te verklaren.

    Op vraag van het parket Oost-Vlaanderen zijn de verdachten voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Deze plaatste drie mannen en één vrouw onder aanhoudingsmandaat.

    Het onderzoek naar onderverdelers gaat verder.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons