Politie Ninove controleert op naleving mondmaskerverplichting

    08 augustus 2020

    NINOVE – Sinds de beslissing van de burgemeester om mondmaskers te verplichten op het hele grondgebied, heeft de lokale politie veelvuldig gecontroleerd op de naleving hiervan.

    Zowel zichtbare als anonieme patrouilles tonen aan, dat de Ninovieters de mondmaskerverplichting momenteel redelijk goed opvolgen.

    Naar aanleiding van de wekelijkse markt zijn 3 processen-verbaal opgesteld. Met meer dan 5.500 marktbezoekers is dit een goed resultaat.

    In het belang van ieders gezondheid blijft de politie controleren op de naleving van de regels. Dat doen de agenten op de markt, in de winkels en horecazaken, zowel in de stad als in de randgemeenten.

    De politie roept op om vol te houden, vooral met deze warme temperaturen. Op die manier kunnen we de curve volledig afplatten.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons