• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Politie Ninove voorkomt diefstal.

16 juni 2017

Ninove – Tijdens de nacht van 14 op 15 juni vond in Ninove een poging tot diefstal plaats van voertuigonderdelen bij een autohandelaar.

Dankzij het snelle optreden en de terreinkennis van de interventieploeg van de Ninoofse politie en de doeltreffende bijstand van de interventieploegen van de politiezones Brakel en Geraardsbergen – Lierde, kon een verdachte aangehouden worden.  Deze persoon werd na verhoor voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.