• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Politie vat drugsverkoper bij de lurven in stadscentrum

  03 maart 2021

  NINOVE – Een 27-jarige drugsverkoper is maandagavond 01 maart aangehouden. Hij is dinsdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

  De afgelopen maanden kreeg de lokale politie verschillende meldingen van drugshandel in het centrum van Ninove.

  De afgelopen weken kwamen er veel gelijkaardige meldingen en kon ook een voertuig daarmee worden in verband gebracht.

  Arrestatie

  De interventieploegen en de lokale recherche zetten daarom een actie op het getouw. Maandagavond 01 maart konden zij een drugsverkoper vatten.

  De 27-jarige man is aangehouden en dinsdag 02 maart voor de onderzoeksrechter in Dendermonde gebracht.
  De verdachte is onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons