Politie waarschuwt: inbrekers zijn weer op pad

    26 November 2021

    NINOVE – Bewoners van 3 woningen op het grondgebied van Ninove zijn tijdens het weekend van 20 op 21 november het slachtoffer geweest van een (poging tot) inbraak.

    De inbraken of de pogingen daartoe hadden plaats in de Groenstraat, de Kruisvijverstraat en de Kloostermolenstraat. De daders pleegden braak om de woning te kunnen betreden.

    Het gaat telkens om avondinbraken, tussen 17 uur en 22 uur. De manier van werken wijst in de richting van rondtrekkende dadergroepen.

    De laatste weken ziet de lokale politie van Ninove in de regio gelijkaardige feiten in aantal toenemen.

    Oproep

    Mocht je verdachte personen opmerken, die inbreken of zich voorbereiden om dit te doen of mocht je verdachte voertuigen zien, contacteer dan zo snel mogelijk het noodnummer 101/112.

    Op die manier kunnen de patrouilles op het terrein gepast en tijdig reageren.

    Info: lokale politie Ninove 054/312.312 – online via het contactformulier.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons