Postzak met cadeaubons gestolen – Nieuwe versie

  23 juli 2020
  Abdijstraat

  NINOVE – Een postzak, met daarin onder andere waardebonnen van de stad, is woensdag 22 juli gestolen.

  Het betreft een postzak, die als ‘overlast’ was afgezet. De lokale postbode kan dan op zijn ronde de postvoorraad aanvullen.

  De zak bevatte diverse poststukken, maar ook waardebonnen voor de gezinnen van de Abdijstraat en een deel van de Weggevoerdenstraat. Naar schatting gaat het om 100 tot 200 waardebonnen.

  Er is aangifte gedaan bij de politie.

  Nieuwe bon

  Schepen van lokale economie Alain Triest (Open VLD): “We weten om welke adressen het gaat. De stad kan de QR-codes op de brieven laten ongeldig maken. Nadien sturen wij die betrokken gezinnen een nieuwe aankoopbon.”

   

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons