• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Rechteroever feest

  30 juli 2017

  Zondag vond Rechteroever feest plaats op het Dr. Hemmerijckxplein, met optredens van Luc Jones, de band Fun Yards en als topact Jo Vally. Het plein was volledig volgelopen toen Jo Vally zijn hits op het publiek losliet, wat voor een schitterende ambiance in het publiek zorgde. En terwijl iedereen genoot van de optredens konden de kinderen genieten van de kermisattracties. Het werd een geslaagde editie van kermis Burchtdam, waarvan de attracties ook vandaag maandag nog open zijn.  

  Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons