Registratiefomulier helpt bij persoonsbeschrijvingen

    14 juni 2022

    NINOVE – Op verzoek van de BIN-coördinatoren, deelt de lokale politie een document om tijdens een melding de persoonsbeschrijvingen zo efficiënt mogelijk door te geven.

    Het lijkt misschien eenvoudig, maar een verdachte of een verdacht voertuig zo accuraat en efficiënt mogelijk te beschrijven is dat allerminst.

    Voortaan kan je daarvoor een beroep doen op een registratieformulier. Op basis van de aandachtspunten, die hierop zijn vermeld, ben je dan meer dan voorheen in staat om een of meerdere verdachte personen of voertuigen te beschrijven.

    De lijst bevat omschrijvingen van lichamelijke kenmerken, spraak, kledij, sieraden, bijzondere kenmerken, vluchtrichting, vervoer enz.

    Info: Registratieformilier persoonsbeschrijving.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons