Rookschade door oververhitte pan

  05 juni 2022

  NINOVE – Doordat bewoners van een huis op het einde van de Vinkenstraat een pan op het vuur hadden laten staan, dreigde even gevaar voor een woningbrand. Gelukkig bleef de calamiteit beperkt tot rookschade.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg zondag 5 juni rond 19.30 uur een oproep. In een woning op het einde van de Vinkenstraat, ter hoogte van aansluiting met de Doornweg, was een pan oververhit geraakt.

  De snelle interventie kon verder onheil voorkomen, zodat alles beperkt bleef tot rookschade. Niemand raakte gewond of bevangen.

  De lokale politie van Ninove was eveneens ter plaatse om het verkeer te regelen tijdens de interventie van de brandweer. Deze zorgde nadien voor voldoende ventilatie om de rook sneller uit de woning af te voeren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons