Rotary schenkt cheque aan vzw Pinocchio

    19 april 2018

    #Ninove – Bij Rotary is het de gewoonte om regelmatig een interessante spreker uit te nodigen. Dit was ook het geval op dinsdag 17 april bij Rotary Ninove-Dendervallei. Voorzitter Michel Bellemans had Dr. Thomas Rose, ook bekend van de tv-reeks ‘Topdokters’ uitgenodigd. Dokter Thomas Rose is al jarenlang hoofdchirurg in het brandwondencentrum van Neder-over-Heembeek. Hij is ook medisch directeur van de weefselbank in dit gerenommeerde militaire ziekenhuis. Dagdagelijks wordt hij geconfronteerd met de gevolgen van blootstelling aan vuur en/of hitte, al kunnen brandwonden ook een chemische of elektrische oorzaak hebben. 

    Hij gaf een boeiende uiteenzetting over zijn werk en hij had het ook over de vzw Pinocchio. Dr. Rose is ondervoorzitter van deze vereniging die bijna 20 jaar geleden werd opgericht door een groep verpleegkundigen van het brandwondencentrum. Deze vzw stelt alles in het werk om het leven van zwaar verbrande kinderen aangenamer te maken. Om hen te ondersteunen bij deze mooie doelstelling, overhandigde Rotary Ninove-Dendervallei een cheque van € 1.000 aan Dr Rose.
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons