Samen pakt uit met twee nieuwe onafhankelijke kandidaten

    15 maart 2018

    Mia De Wolf en Brigitte Van Bellingen

    Met Mia De Wolf (45 jaar) zet Samen een gedreven Aspelaarse op haar lijst. “Samen komt los van de traditionele politiek en net dat buiten het hokjes-denken sprak me aan.  Als cafédochter maar ook actief in het lokaal verenigingsleven zal ik me zeker inzetten voor meer aandacht voor onze deelgemeenten. Vanuit mijn expertise in de sociale tewerkstelling, zie ik dat sommige doelgroepen bvb. zij met grote afstand tot de arbeidsmarkt, heel weinig opties hebben om in eigen stad te werken. Daar moeten we verder aan werken.”

    Die aandacht voor sociale doelgroepen deelt ze alvast met Brigitte Van Bellingen.

    Brigitte Van Bellingen (52 jaar) is geboren en getogen in Ninove en is mede-oprichter van de Facebookgroep “Zonder Honger Naar Bed”. “Met dit initiatief brengen we Ninovieters met elkaar in contact. Particulieren en zelfstandigen die voeding en andere hulpmiddelen over hebben, kunnen die via onze groep dan aan behoeftige Ninovieters aanbieden. Zo krijgen we stilaan een netwerk van Ninovieters die elkaar helpen. Heel mooi om zien. Met mijn deelname aan “Samen” breng ik het thema armoede en sociale kansen onder de aandacht bij Samen en de Ninovieters.”

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons