Vlotte (her)opening van de scholen

    15 mei 2020

    NINOVE – Door de versoepelingen van de corona-maatregelen konden scholen vrijdagochtend na 9 lange weken van afstandsonderwijs opnieuw hun deuren openen. 

    Het was voor iedereen spannend vanmorgen: een beetje het 1 september-gevoel, maar dan midden in de lente.

    Ninofmedia ging de sfeer opsnuiven in de stedelijke basisschool ‘De Lettertuin’. We spraken er met directeur Joeri Van den Driessche en schepen van onderwijs Joost Arents.

    We polsten hoe de school de richtlijnen van de overheid in de praktijk omzette en vooral hoe ze de veiligheid van leerlingen en personeel garandeert.

    Aan de schoolpoort ontmoetten we ook een aantal ouders. Zij hadden in ieder geval een goed gevoel over hoe de school met deze uitzonderlijke situatie omgaat.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons