Sint-Jorisschool uit Ninove nodigde drie serviceclubs uit

    19 oktober 2017

     

    Het schoolteam van de Sint-Jorisschool bood de Leo’s en Lions Ninove en de Ridders in de Wortelorde een hapje en drankje aan voor hun jarenlange betrokkenheid bij hun werking. “We doen met onze kinderen mee aan een fietsproject, waarbij ze tijdens de lessen leren fietsen. Dat is toch wel erg belangrijk om te kunnen”, vertelt directrice Janien De Pauw. “Onze gekregen of tweedehands aangekochte fietsen stonden hiervoor onder afdakken die bijna in elkaar zakten en dus sloegen de Leo’s en de Lions de handen in elkaar om ons twee gloednieuwe fietsenstallingen te bezorgen. De Ridders zorgen dan weer op hun beurt voor ons carnaval.”

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons