Sinterklaas komt Ninove binnen

    14 november 2017

    NINOVE – De Sint Nicolaasvrienden nodigen elk jaar weer Sinterklaas uit naar de wortelstad. En ook deze keer gaat de kindervriend in op de uitnodiging van de Ninovieters. De animatie aan de Denderkaai zal er al starten op zaterdag 18 november om 13.00 u. Net als de jubileum editie van vorig jaar werd er dit jaar gekozen om verschillende boten te gebruiken. Ook de pietenband , die vorig jaar hun debuut maakten, blijken een vaste waarde voor de intocht te worden 

    De Sint en zijn Pieten zullen aanmeren tussen de Begijnenbrug en de voetgangersbrug ’t Oeverstekske. Het college van Burgemeester en schepenen zullen de Sint en de Zwarte Pieten verwelkomen waarna alle tijd vrij gemaakt wordt voor de kinderen. Sinterklaas zal aan de jongens en meisjes alvast snoepzakjes uitdelen Tijdens het feest wordt de Denderkaai afgesloten voor het verkeer. 

    Niet alleen de Denderkaai krijgt de Sint op bezoek. In het Ninia Shopping Center en omgeving maakte Sinterklaas met zijn gevolg tijd vrij om op woensdag 29 november van 13u tot 18u  en zaterdag 2 december van 10u tot 18u om de eveneens aanwezige brave kinderen te belonen met wat lekkers. (

    Niet alleen de Denderkaai krijgt de Sint op bezoek. In het Ninia Shopping Center en omgeving maakte Sinterklaas met zijn gevolg tijd vrij om op woensdag 29 november van 13u tot 18u  en zaterdag 2 december van 10u tot 18u om de eveneens aanwezige brave kinderen te belonen met wat lekkers. Onze gelegenheidsfotografe van Ninofmedia zal van het Sint gebeuren een uitgebreide fotoreportage voorzien.

    Heb je leuke foto’s gemaakt rond het thema Sinterklaas met u kapoenen ? Dan kan je meedoen aan de fotowedstrijd op Ninofmedia.

    Stuur ons jullie Sint foto’s met kapoenen voor 5 december naar ninofmedia@telenet.be De leukste foto maakt kans op een leuk kinderprijs ook alle foto’s worden online gezet op Ninofmedia

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons