Spoor van remvloeistof maakt Elisabethlaan spiegelglad

    07 mei 2024

    NINOVE – Door een breuk in de hydraulische remleidingen van een tractor was een rijstrook van de Elisabethlaan dinsdagnamiddag 7 mei zo goed als onberijdbaar.

    Het probleem ontstond, toen rond 15.45 uur de remleidingen van een tractor met aanhangwagen het begaven. Dat zorgde voor een spoor van remvloeistof op de Elisabethlaan, vanaf het kruispunt met de Pollarestraat-Pollarebaan tot de aansluiting met de Centrumlaan en de verkeerslichten ter hoogte van La Lorraine. Daar was de tractor tot stilstand gekomen.

    De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost kwam ter plaatse om met een speciaal product het goedje te neutraliseren. De lokale politie van Ninove leidde het verkeer af via de busstrook op het middelste rijvak. De voertuigen in de rijrichting van de Leopoldlaan konden wel op de eigen rijstrook blijven.

    Toch zorgde dit voorval voor heel wat verkeershinder.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons