• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Stormschade in de regio

  11 maart 2021

  NINOVE – De stormschade van donderdag 11 maart bleef niet beperkt tot de onvermijdelijke losgekomen takken of dakpannen. Her en der moest de brandweer van de zone Zuid-Oost ook voor andere schadegevallen uitrukken.

  In Okegem is het dak van de kantine van voetbalclub FC Panters losgekomen.

  Ook het dak van het E-gebouw van het Atheneum Ninove liep schade op. De brandweer legde er preventief zandzakken op om erger te voorkomen.

  Ter hoogte van het kruispunt Den Doorn was een boom op de Expressweg terechtgekomen. De brandweer maakte de weg vrij.

  Op de Centrumlaan stond sinds woensdag het kunstwerk ‘boetnaalden’ van Philippe Gouwy in de middenberm opgesteld. Het is de nieuwste versie van het mobiel kunstproject ‘De Sokkel’. De sokkels van die boetnaalden bleken echter niet stevig genoeg verankerd. Beide sculpturen liggen nu tegen de vlakte.

  MLI

  De ‘boetnaalden’ van Philippe Gouwy lagen door de storm al na een dag tegen de vlakte.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons