Straattheater bracht humor, acrobatie en spektakel naar stadspark

    23 augustus 2019

    NINOVE – Op de voorlaatste ‘De Donderdagen’ trok het Ninoofs straattheaterfestival naar het stadspark voor twee totaal verschillende voorstellingen.

    Karel Casier & Aat Dirks mochten de spits afbijten. Dit zijn twee artiesten, die reeds in vorige seizoenen van ‘De Donderdagen’ aanwezig waren met o.a. Cie Hoetchatcha, Red The Cat en Cie Mobil.

    Hun voorstelling ging gepaard met veel hout en ijzer rondom hun ‘Pluk van de Petteflet’-achtig autootje.

    De tweede voorstelling van de avond kwam van het Franse gezelschap Cie 100 Racines. Met hun programma ‘De Chair et d’Acier’ brachten ze een mix van humor, acrobatie en romantiek.

    Twee artiesten zaten opgesloten in een kooi, maar ongelukkig waren ze niet. Hun voornaamste bezigheid was het entertainen van het publiek met hun straffe stoten. Maar op een bepaald ogenblik hadden ze genoeg van hun gekooide bestaan en braken ze uit.
    Wat volgde was een aaneenschakeling van humor, acrobatie, romantiek en vooral spektakel.

    Het talrijk opgekomen publiek genoot en kijkt al met spanning uit naar het slot van ‘De Donderdagen’.

    ‘De Donderdagen’ sluiten 2019 af met twee voorstellingen op 29 augustus. De avond start om 20 uur op de Graanmarkt. Een spectaculaire vuurshow sluit om 21 uur op het Twijnsterplein het straattheaterfestival 2019 af.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck  

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons